Lördag – Träningsdag 2 av 3

Dag 2 av denna efterlängtade helg är här och idag tränar jag lite senare än igår, kommer dessvärre inte hinna kolla på gruppen innan då mamma har jobbat i natt och går upp tidigare för att kunna skjutsa på mig och Flex. Idag ska det vara markarbete och förberedande inför morgondagens banhoppning. Antar att vi kommer jobba vidare med det vi sysslade med igår. Perfekt med 3 dagar i streck så här, så jag hinner komma in lite i det igen (hehe).

Så dag 2 och jag är i valet och kvalet mellan att filma och ta bilder faktiskt. Ja bilder kan man ta när som, men gjorde samtidigt två filmer igår och planerar att filma i morgon också. Får fundera ett par timmar till på det där helt enkelt. Fast samtidigt vill jag ha hela denna helgen på film, perfekt att gå tillbaka och kika på. Får helt enkelt bli massa filmer. Kan be mamma knäppa några bilder i alla fall så jag har något att publicera i mina inlägg. Jaja, det löser sig!

En vlogg från igår ligger redan uppe på min youtubekanal. Ni ser den här i vänsterspalten också bland de senaste filmerna. En separat träningsvideo är på gång upp nu också och publiceras här om en stund, den är i fullängd, det vill säga lååååång. Jag snackar i alla fall lite samtidigt i den för att förklara lite vad som sägs och vad jag behöver träna på. Hoppas ni gillar den!

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.