Nu drar vi oss!

Då beger vi oss strax mot stallet där Flex väntar, är minst lika taggad på både dagens träning men även morgondagens. Han brukar bli bättre och bättre ju mer han får gå, så förhoppningsvis är han väldigt mycket finare i morgon när det ska vara lite mer banhoppningsinspirerat. Får se om det blir en lika lång film idag från träningen, eller om ni bara vill se ett ihopdrag. För idag rider jag inte ensam som igår, tror vi är en större grupp idag. Så har ni några önskemål så är ni välkomna att framföra dem.

Annars hoppas jag att vi ses på instagram också, där heter jag johannagrantcom. Direktuppdaterar därifrån lite med jämna mellanrum och sådant roligt. Min mobilkamera är inte världens bästa så det blir mest när jag har surfplattan med mig.

Nu ska jag slänga i mig lite lunch/mellanmål och sedan beger vi oss. Jippi!

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.