Ivoträning – Dag 3 av 3

Dagens träning innehöll mest banhoppning och lite linjer. Ivo hade byggt upp den banan han i princip alltid kör med. Återkommer kring det i ett separat inlägg. Flex var i alla fall helt med på noterna idag, och jag red också mycket bättre. Han bjöd på en riktig härlig känsla uppifrån när jag gjorde rätt och red rätt. Stor skillnad mot i vanliga fall. Förmodligen den mest lärorika helgen någonsin. Och jag fick verkligen själv känna skillnaden uppifrån när jag gjorde rätt och fel. Superdupertacksam för all hjälp jag har fått. Motivationen har slagit i taket fullständigt.

Tänkte att jag sammanfattar hela helgen i morgon när jag är lite mer klar i huvudet. Ett inlägg med allt vi har fokuserat och tränat på, lite varför och hur det påverkar och så vidare, kan vara intressant tycker jag!

Här bjuder jag i alla fall på dagens träningsfilm som nästan är enbart hoppning. Syns ganska tydligt när jag gör rätt och när jag trasslar till det för oss. Mycket fokus låg att ligga kvar i samma tempo på linjen på långsidan, när vi landat så råkade jag kicka till honom lite grann, om det var av misstag eller av gammal vana vet jag inte. Men pannkaka blev det, och man ser att sista gången jag kommer där så är det stor skillnad för då ger jag honom plats att hoppa ordentligt.

2 thoughts on “Ivoträning – Dag 3 av 3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.