Gårdagens Flex i bilder

Herregud vilken dag vi hade igår. Tropisk sommarvärme minst sagt. Det stekte riktigt ordentligt hela dagen och vindarna var varma. Jag må älska värme och så, men hösten är välkommen. Den är mysig och man kan få klä på sig lite lagom och ta fram höstkläderna ur garderoben.

8178 79 82 83

One thought on “Gårdagens Flex i bilder

  1. Så himla fin han är Flex!
    Var med min tränare när hon tränade för Ivo förra veckan & såg då dig & Flex, såklart blev jag jätte blyg då jag har läst din blogg sedan innan du flyttade utomlands. Men iallafall ville bara säga att jag tycker Flex var jätte fin & också säga att din mamma verkade hur cool som helst. Hon var jätte trevlig & kom & hälsade på mig. Som sagt läst din blogg så länge nu & det var häftigt att se dig & Flex! Tycker du gör ett toppenjobb med blogg & hästar! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.