Onsdagsbilder

Det knäpptes lite bilder i förrgår när jag arbetade både Flex och Wille. Flex fick ett trimpass i paddocken, precis som han fick igår så idag tar vi en runda i skritt och trav ute på asfaltsvägarna och avslutar med en kortare stunds trimjobb i ridhuset i stället för omväxlingens skull. Idag åker jag direkt från jobbet till stallet och det mesta kommer vara klart där då så det är bara Flex som ska ridas vilket betyder att jag får några extra timmar över till att göra allt annat som ska göras ikväll haha. Sedan får vi se om det blir något jobb i helgen eller inte.

Här har vi i alla fall Flex i onsdags!

84 85 86 87 88 89

Det var ganska kyligt på morgonen när jag red innan solen gått upp ordentligt så jag passade på att inviga min underbara polotröja i ull från Kingsland som jag köpte i somras. Ska införskaffa massa fler polotröjor när ekonomin tillåter, både snygga och sköna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.