Kvällens hoppning

Så Flex gick ett hoppass nu ikväll och kort sagt så är jag supernöjd. Jag fokuserade på min ridning, rätade upp mig ordentligt och höll galoppen i svängarna och allting kändes så himla enkelt. Det var distanserna som var lite jobbiga, precis som jag tragglade med på Ivo-träningarna. Jag är så van att vi får det långt, så ibland skjuter jag iväg honom och det blir pannkaka. Jag måste sitta upp, eventuellt ta en förhållning och sedan flyta på vidare framåt. Det var lite krångligt idag, en av distanserna fick jag till okej, men den andra som var oxer in och räcke ut med 3 galoppsprång emellan blev lite kämpig för oss. Får fila mer på min ridning där helt enkelt. Men i övrigt, superkänsla och det kändes superenkelt helt plötsligt. Så glad!

Har filmat en massa, men det varken hinner jag eller orkar jag ikväll innan det är sovdags. Men i morgon kanske jag har tid att klippa ihop lite till er!

print3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.