Gårdagens hoppning med Flex (Film)

Som sagt så hoppade jag lite igår och känslan överlag var toppen. Jag fokuserade, galopperade på, satt upp och lät hindret komma till mig förutom någon enstaka gång när jag gjorde någonting dumt så att vi rev. Men anyway, det kändes verkligen super och det kändes enkelt. Det enda som kändes svårt denna gång, precis som förra helgen hos Ivo var att rida distanserna korrekt så att vi får plats. Igår fick vi alltid trångt till andra hindret på distansen, och det är något vi måste jobba med. Sedan känner jag mig nog snart redo att gå rakt ut i 120, men nästa tävling är inte fören om en månad så ingen brådska här inte.

Här är i alla fall lite klipp från igår, kommer en längre vlogg när jag gör i ordning honom också för den som vill se. Men den dyker bara upp på min youtubekanal samt här i sidospalten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.