Lång sovmorgon & dagens to do

Hade glömt att sätta mobilen i laddaren igår innan jag somnade, var verkligen så trött vid klockan 22. Och därför ringde ju självklart inte mina larm och jag sov ut länge, länge i morse. Det var självklart jätteskönt att få sova länge, men jag vill ta det lugnt nu på förmiddagen, och sedan hinna rida mina hästar innan jag ska vara på banken vid 17. Och när alla 3 ska ridas så tar det sin lilla tid! Idag tänkte jag i alla fall knäppa ett par bilder på Winnie, men även på Wille för att ha lite nytt roligt här till bloggen!

Min to-do-list är även den ganska lång. Räkningar ska betalas, tider ska bokas, en film ska spelas in, möte på banken, skicka paket osv, osv. I morgon jobb på förmiddagen och sedan blir det frisören på eftermiddag, SOM jag längtar! Ska ta en förebild på mitt hår idag, hatar det haha. Så tar vi en efterbild i morgon!

27

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.