Resten av detta år

Flex: Kände att seriehoppningen igår satt som en smäck, blir förhoppningsvis en hel del sådant i höst och vinter för honom, blandat med det vanliga markarbetet där största fokus legat på hans galopp den sista tiden, och visst tusan har det gett resultat. Det är bara SÅ himla roligt tycker jag. Målet är att han ska bli ännu mjukare och ännu mer lösgjord i alla fall, men vi tragglar helt enkelt på! Flex får förmodligen lite lugnare markarbete vid jul & nyår, mest så han hålls igång men ändå får en liten break från hoppning och liknande. Planen är att han ska tävla en hel del under november och december för att få inte lite flow i det för en gångs skull!

Wille: Wille ska utsättas för så många nya miljöer som möjligt. Nu känner han sig trygg med ridhuset och jag longerade som nämnt inte alls många minuter innan jag satt upp och red igår. Idag testar vi utebanan en stund, och sedan får vi kolla upp andra ställen vi kan åka till och rida på då och då för miljöträningens skull. Sedan är det även dags att sätta fram hinder till honom igen så vi kommer igång med den biten också!

Winnie: Hon ska först och främst igång helt, hon skrittar och travar bara för tillfället. Men snart är det dags för galopp, och sedan ska hon börja hoppas och stärkas helt enkelt. Över jul & nyår får båda småttingarna vila.

1308

One thought on “Resten av detta år

  1. Ett tips på en väldigt bra tränare, Hannes Melin! Håller till utanför Sjöbo. Riktigt duktig på speciellt markarbete!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.