Wille valp gör framsteg!

Alltså wow, Wille fortsätter göra framsteg. Idag började han söka sig framåt och nedåt ännu mer och framåtbjudningen blir bättre för varje ridpass som genomförts. Även i galoppen började han söka sig nedåt, vilket han tyckte var superjobbigt. Han är ju väldigt överbyggd nu också, och har långa bakben samt ett jäkla tryck i galoppen, så förstår att han tycker att det är jobbigt! Det är sådant där som kommer med tiden, med mer ridning och träning helt enkelt. Nu får han i alla fall ta det lugnt ett par dagar igen, nästa ridpass blir förmodligen på fredag! Det dyker upp en liten film på min youtubekanal senare ikväll, sedan kommer filmen här på bloggen i morgon!

Hittade förresten en till häst från Holland häromdagen som var 3 år gammal hingst, precis som Wille var. Hade jag haft tid, plats och råd så hade den gärna fått flytta in här. Men det är förmodligen en häst där man behöver lägga ner samma tid och tålamod som vi gjort med Wille. Fast denna var lite större i alla fall, superläcker!

98

99

2 thoughts on “Wille valp gör framsteg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.