Hoppat Flexi!

Har hoppat Flex nu på eftermiddagen. Planen om att kunna hoppa ute och fotografera gick i kras då allt hindermaterial numera stod inne. Så vi byggde upp en liten serie inomhus i stället och filmade lite.

För det första så kändes han SÅ JÄKLA fin uppifrån ryggen. Men med facit i hand, när jag känner efter och kollar på filmerna så skulle jag ha kortat mina läder ett hål för att kunna följa med lite mer ordentligt i sprången. Är inte alls nöjd med vare sig sits eller eftergift. Hade jag följt lite mer hade han säkert visat ännu mer på filmen än vad han gör, känslan var i alla fall helt fantastiskt. Han hoppade upp sig fint och använde sin styrka. Wow säger jag bara. Lite mer styrkehoppning framöver, och massa fortsatt galoppjobb. Han börjar verkligen kännas SÅ fin nu, superroligt är det!

Bjuder på ett par prints tills filmen kommer upp. De två sista bilderna är över ett 125-hinder. Filmen gör honom inte alls rättvisa egentligen, främst på grund av mig, men den kommer upp sen ändå!

print11 print12 print13

2 thoughts on “Hoppat Flexi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.