Godnatt!

Och där hade hela den dagen passerat i ett ögonblink och jag har precis lagar och ätit middag. Har varit hästar för hela slanten idag och jag har ridit två hästar under dagen som inte var mina hästar. En av dem har jag ridit innan, en stor men väldigt snäll kille. Sedan fick jag prova på en ny häst idag också, en lite speciell dam men också väldigt snäll. Det var i alla fall kul att få sitta på lite andra hästar, gör gott för mig som ryttare också ju!

Lyckades dock glömma hela min packning i Johannas bil efter att hon släppt av mig, så det var bara för oss att sätta oss i bilen och köra för att plocka upp den. Så det var den kvällen det ja!

I morgon är jag ledig vad jag vet just nu, ska bli skönt att sova lite på morgonen, bästa som finns haha!

81

One thought on “Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.