Grabbarna klara för idag

Hemkommen från stallet för inte så länge sedan. Mina två båda herrar har idag fått röra lite på musklerna och båda har briljerat deluxe måste jag ändå säga. De allihopa är liksom på väg in i en ny fas, och därmed känner jag också att vi lämnar det gamla bakom oss och siktar på framtiden.

Flex var på riktigt SÅHÄR fin idag. Vänstergaloppen som jag ofta upplever som lite mer platt och framtung var verkligen wow. Han bar sig, kom upp i formen och galopperade på i takt med att han frustade nöjt. Han gav verkligen en fantastisk känsla. Om 2 dagar känner vi på lite banhoppning tänkte jag. Om 2,5 vecka är det äntligen tävling för oss igen, ska bli superroligt, vi är verkligen på G nu kan man minst säga!

114 115

Wille fick för första gången promenera till ridhuset. Skötte sig långt över förväntan och tuffade glatt på hela vägen utan några tricks för sig. Guldstjärna till honom. Väl där var han lite spänd men det släppte efter bara några minuters longering. Idag jobbade han verkligen på SÅ fint på linan och volterna, kom ner med huvudet helt av sig själv och var väldigt avslappnad. Behövde knappt hålla i linan, flyttade honom med hjälp av min egna kropps position och han jobbade verkligen så fint i både traven och galoppen. Orkade galoppera och hålla galoppen på en något mindre volt och var riktigt nöjd i slutet. Satt upp precis som vanligt, lika avslappnad som han alltid är och sedan travade vi ett par varv innan jag gav mig och satt av igen!

116 117

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.