Willehästen

Kvällen är här, redigering av film står på schemat här näst, samt tidsinställa lite inlägg inför morgondagen. Det har verkligen blivit kyligt ute nu på både dagarna och nätterna! Jag gillar det fortfarande, så länge solen skiner. Men det är riktigt ruggigt alltså, jag kommer väl frysa ihjäl i vinter igen. Usch och fy!

Alltså erkänn ändå att Wille inte ser så liten ut på bilder som han egentligen är. Jag menar, han är inte många centimeter större än en maxad D-ponny egentligen och upplevs som väldigt liten när han står i boxen och slappnar av. Men så fort han kommer ut och rör på sig eller blir uppmärksam på saker så ”växer” han liksom. Nu är han ju väldigt högrest i sig själv också och jag kan knappt vänta på den dagen när han är lite mer klarväxt i kroppen och musklad. Alltså, han kommer att bli SÅ snygg!

118

119

120

2 thoughts on “Willehästen

  1. Hej, du verkar vara någon som älskar hästar 🙂
    En av mina kompisar har öppnat ett nytt instagram konto där hon just nu säljer pannband till hästar och lyckoänglar som du kan ha på sidan av tränset, som nyckelring osv. Så om du vill kika så kan du bara gå in på @Horsefrem på instagram 😀

  2. Han ser verkligen inte liten ut, min ettåring är lika hög och hon ser ju definitivt mkt mindre ut, inte bara i kroppen vilket inte är så konstigt, men han ser verkligen mkt högre ut än så. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.