Bildbomb på fluffhästen

Som sagt, Flex kändes toppenbra igår. Kom upp sig i formen i galoppen igår som aldrig tidigare. Märktes främst i vänstergaloppen som jag alltid tycker är lite svårare med honom. Helt plötsligt så var han så mycket uppe och framför mig och tryckte på ordentligt bakifrån. Känslan när träningen ger resultat är ju oslagbar! Fortsatt arbete i samma riktning ger förmodligen en jättefin häst på sikt, det är min förhoppning i alla fall! Man ser dock på bilderna att han har tappat sig lite nu i samband med att han har sätt värsta vinterfluffet.

Om 2,5 vecka så hoppar vi 115 & 120 i Flyinge. Första starten på 3 månader blir det då, sen fortsätter det med lite tävlingar under slutet av detta år, känns jätteroligt!

125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

One thought on “Bildbomb på fluffhästen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.