Godmorgon med en film på Winnie

Godmorgon, godmorgon. Larmet stod på 05.30 och idag är det jobb från 7-16 som gäller för mig, sedan direkt till stallet för att ta med Flex ut på en lugnare tur. Blir inte så ansträngande idag, han var så galet fin igår så vi chillar lite idag tänkte jag.

Tänkte också visa denna filmen på Winnie som jag inte hunnit lägga upp här ännu. Hon är alltså riden ca 15 gånger under ett år, väldigt sporadiskt och utspritt. Precis igångsatt igen. Den hästen kommer bli så fin med tiden tror jag, en liten kanonkula när hon stärkt sig tror jag, med hjärtat på rätta stället!

2 thoughts on “Godmorgon med en film på Winnie

  1. Hur hög är Winnie och hur lång är du? Lite nyfiken, har själv en ungponny och jag tror hon kommer landa på maxad c. Men så är jag ganska lång och kan tänka mig att jag kanske kommer vara för lång för henne. Tycker det ser bra ut när du rider henne 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.