Tävling avanmäld

Har precis varit inne och avanmält till Flyinge nu och ska ge mig in i djungeln av equiterapeuter. Och jag känner inte att det är någon idé att fråga här och få 15 olika svar där folk inte håller med varandra. Så jag ska se vad jag kan hitta via kontakter här nere så att Flex blir genomkollad. Så fort han har blivit varm i kroppen så känns han bättre, det vill säga i slutet av ridpasset känns han väldigt bra, medan de första stegen i traven är lite stappliga. Så nu reder vi ut detta också och sedan får vi kika på tävlingskalendern igen efter det.

Han ska i alla fall klippas nu någon kväll, för han blir svettig av att skritta i 5 minuter i princip. Han är ju väldigt varm av sig själv och svettas generellt väldigt mycket, så lurvet bort blir nog super!

I morgon kväll har jag ett telefonmöte inplanerat, ska bli spännande. Börjar komma över min telefon”fobi” mer och mer känner jag, känns ändå bra!

803

Han får så fin färg när han är klippt på vintern. Är liksom grå och glansig under, mycket snyggare på vintern!

One thought on “Tävling avanmäld

  1. Hör med Lucie Havelka utanför Höör. Veterinär som också jobbar med kiropraktik, akupunktur, laser och mycket mer. Väldigt duktig! Tänker ”utanför boxen” jämfört med ”vanliga” veterinärer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.