Willson riden igen!

Wille riden igen ikväll. Blev även mycket fokus på att stå stilla vid uppsittningen, han verkar ha tappat det helt. Så det blir stenhårt fokus på det varje gång men i slutet var han mycket bättre i alla fall. Skrittade och travade sedan ett tag och han kändes väldigt fräsch och fin. Har hittat sin egna framåtbjudning och balans mycket mer nu och vet precis vad skänklarna innebär. Så arbetet fortsätter helt enkelt, nästa gång blir det lite galopp också och sedan är det dags att börja åka iväg och hoppa lite med honom så fort vi hinner med det!

I morgon jobbar jag ”bara” till 14 och sedan ska jag klippa en häst i stallet, rida/skutta lite med Pinnie samt ta min stora bruna pålle för en promenad också. Ska bli skönt att sluta lite tidigare i alla fall och kanske ha lite kväll över också!

print14

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.