Tömkörning som komplement

Vi (mamma) har börjat tömköra Wille nu emellan varven och jag tror det är super för honom. Där kan man komma åt honom lite på linan så han får jobba lite och i så fall protestera utan mig på ryggen. Super komplement mellan ridpassen helt enkelt för ännu mer ridbarhet när man sedan sitter upp. Nästa ridpass blir antingen onsdag eller torsdag, eller helst båda dagarna, det hade varit super för honom!

Han var så fräsch sist, känslig, lyhörd framåt och väldigt energisk. Alltså det finns så mycket energi att plocka ut i den hästen. Inte energi på Flex-vis som använder den till helt fel saker, utan Willes power finns liksom där när man vill ha den utan att han är ”jobbig” där emellan eller i hanteringen, eller gör konster i hagen, hoppar på släpet eller skuttar fram på två ben när man promenerar honom. De är väldigt olika de där individerna.

Idag blir det dock lite knappt om tid och Flex rids ju inte just nu så alla hästarna vilar förmodligen då det är mycket jobb för både mig och mamma idag. Har jag sagt att jag längtar tills jag har körkort? Hehe!

119

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.