Hello winterland

Dagens sovmorgon var nog min räddning vill jag lova. Fytusan vad trött jag var igår efter att ha jobbat fulldagar så många dagar i rad, idag börjar jag inte fören 12 och jobbar bara 4 timmar, ska bli jätteskönt! Har legat vaken sedan strax innan 8 men lämnade inte sängen fören kvart över 9 och möttes av ett väldigt vitt landskap. Gillar inte snön alls egentligen, men känner mig inte så nedstämd ändå, det är värre när den börjar smälta bort framåt våren men sedan börjar det lik förbannat snöa igen, och igen, och igen.

Efter jobbet åker jag förmodligen hem en vända innan vi beger oss mot stallet, lär bli en sen kväll där men någon borde i alla fall bli riden beroende på hur illa vädret är då.

Vad tycker ni om snön då om ni har någon? Mysigt eller bara jobbigt?

333

One thought on “Hello winterland

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.