New in & jacka till salu

Jobbdagarna går så fort att jag knappt hänger med, men det är ju något positivt och bara 12 dagar kvar tills jag åker till favoritstället igen! Idag blir det ingen ridning av hästarna då det är lite annat som händer, satsar i stället på att rida lite i morgon!

Igår beställde jag i alla fall hem en ny ”vinterjacka”, den är väl inte superdupertjock men när det är fööör kallt så har jag ändå min Kingsland, men vill ha en jacka till lite finare tillfällen som är i en mer neutral färg än min nuvarande så det blev en marinblå. Hoppas den är lika snygg i verkligheten som den var på bild, och hoppas jag gillar att den är marin, var egentligen ute efter en svart men gillade denna modell med detaljer allra bäst. Och om någon vill ha en superfin dunjacka från Zara i beige, storlek small (34-36) så får ni hojta till. Säljer denna nedan för 550 kronor.

zarajacka3

Bara skicka ett mejl till johannagrant@hotmail.com om du skulle vara intresserad! Den är i superfint skick, har knappt hunnit använda den då jag bott i hästkläder typ 24/7 sedan jag köpte den haha. Har älskat den, men kände att det var dags för någonting nytt nu, superfin i alla fall!

 

One thought on “New in & jacka till salu

  1. Kan tipsa om att kolla in tradera om du letar efter tjocka, varma jackor som inte kostar skjortan… Jag köpte min Kingslandjacka där förra året, som ny och betalade bara 1500! Visst det är mycket pengar men ny kostar den ju typ 4000. Detta året satsade jag på en Fjällräven, ny kostar den 7000 (!!!) Och jag köpte min för 1800, världens varmaste jacka! Hett tips man kan hitta mycket saker där, man får lägga lite tid på det men så värt det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.