Livets glädjespridare

Det finns nog ingen varelse som spridit så mycket glädje och lycka i mitt liv som Flex vilket också speglar sig i väldigt många bilder jag delat med mig av under åren. Men det finns heller ingen som gjort mig så nervös eller som fått mig att gråta så många tårar heller. Flex är en häst med extra allt och en häst som alltid är glad, nyfiken och positiv inför allt han ställs för i livet och det finns ingen häst som någonsin kommer att kunna ge mig den glädjen och den lyckan som han har gett mig. Det var han som lagade mitt hjärta efter att Chaboukie fick vandra vidare och det var han som fick mig att hitta tillbaka till glädjen och lyckan igen, bara genom att vara sig själv och den fantastiska individ han är. Det finns inga ord som kan förklara hur trasig jag är inombords just nu, för jag har inget hopp kvar.

12 15 16 17136 41072138 148399 405707106 184 491 1215

4 thoughts on “Livets glädjespridare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.