I samarbete med granngarden.se

När det kommer till hästutrustning så är jag ju lite utav ett freak, fast det kanske vi alla är? Jag sitter ju gärna och kikar runt på internet, slänger ihop kollage och drömmer mig bort. I granngårdens e-handel kan man hitta flertalet snygga schabrak vilket förmodligen är det jag alltid kollar på först när jag klickar in på en hästshop på internet. Men sedan erbjuder de bland annat även en massa Back on Track-produkter, micklemträns, snygga luddboots och luddskydd, benlindor och bandageunderlägg samt en hel del annat som faller mig i smaken!

11

Till vardags använder jag Back on Track en hel del till mina hästar i förebyggande syfte. Brukar använda ryggvärmaren innan ridning eller så får de åka med den i transporten till träningar och tävlingar. Sedan brukar jag ha kyllera eller kylliniment när de presterat tuffare till exempel hoppat eller galopperat mycket på hårt underlag ute i skogen och sedan brukar snabbandage åka på över natten.

I övrigt så har de tjocka stallbandagepaddar i sitt sortiment som brukar vara toppen att ha framtill vid bogen under täcket för att göra det mer komfortabelt för hästarna och så att eventuella spännen inte trycker in i bringan på hästen, jag använder alltid tjocka paddar där på mina hästar!

137

One thought on “I samarbete med granngarden.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.