Luddig tävlingsoutfit

Detta schabraket tänkte jag att Winnie skulle få till sin tävlingsdebut eller något. Tycker det är så himla fint och kommer göra sig superbra på henne med all annan utrustning jag har. Sedan vill hon ha massa fint ludd i sin tävlingsutrustning såsom skydd och magplatta. Tycker det ser så himla fint ut!

191

3 thoughts on “Luddig tävlingsoutfit

  1. Jag hade det schabraket, måste tyvärr säga att det ligger väldigt dåligt på hästen. Har provat det på flertalet olika ”modeller” och det ligger lika illa på alla. Det glider bak och korvar sig så fort du suttit upp i sadeln. Gav det några chanser med olika sadlar men det fick säljas, tyvärr. Jag tyckte också det var såå snyggt!

    1. Har du provat att bara spänna ena sadelgjordsstroppen i ”bandet” på schabraket? Har också detta schabrak och det ligger jättebra på min häst (i princip alla schabrak glider bak på henne!). Även lufttunneln håller sig hela ridpasset (:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.