Winnie hoppfilm

Här kommer filmen på Winnie och ni måste ju bara erkänna att det ser läkande lätt ut! Är hon inte redan hur fräck som helst? Långt ifrån färdigutvecklad och färdigmusklad och ändå har hon så lätt för sig, jag tycker bara det är hur häftigt som helst och just nu vill jag behålla henne i flera år bara för att hon gör mig så fantastiskt glad varje dag!

Och ni skulle sett när mamma skulle longera Wille idag med ländtäcket på. När det fladdrade till så fick han årets psykbryt, skapligt glad att jag inte satt på vill jag lova…!! Så blir ländtäcke på varje pass nu för efter en stund så lugnade han ner sig och slappnade av den lilla tokstollen.

9 thoughts on “Winnie hoppfilm

    1. Jag brukar rida lite på ett fält ibland och då galopperar vi, har inte så mycket möjligheter att rida ut just nu så då blir det mest skritt och trav då det inte finns några bra galoppvägar. Men sen när jag får tillgång till mer skog så kommer vi absolut att galoppera, hon är så stadig och säker i sig själv att jag inte känner mig det minsta orolig 🙂

      / Johanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.