I samarbete med Strömsbergsgård

Inlägget är i samarbete med Strömsbergsgård.

Strömsbergsgård är nog mest känt för sitt stora sortiment av produkter från Horseware och då tänker jag i alla fall främst på täcken. Jag själv använder täcken från Horseware till mina hästar då de storslaget är de bästa täcken jag har lagt på dem. Anser att det är mer värt att lägga lite extra på ett täcke jag vet håller flera säsonger än att alltid behöva köpa ett nytt, jag är i alla fall supernöjd med den lilla samling vi har.

Det jag använder mest frekvent är deras regntäcken som är ofodrade. De är supersmidiga att använda tycker jag för de går att använda året runt beroende på väder. Regnar det på sommaren så lägger man bara det täcket på, men regnar det på hösten när det är lite kyligare så är det lätt och smidigt att bara ha ett lite tjockare täcke under. Både Wille och Winnie har varsitt från Amigo, Wille dessutom med tillhörande hals.

Hur tänker ni med täcken?

29503568-origpic-bf1afc
Och hur söta är inte Horsewares minitäcken? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.