Ett år till innan ny hjälm behövs

Ni har väl inte missat att övergångsreglerna mellan olika den gamla standarden och den nya (VG1) inte börjar gälla ifrån årsskiftet. Det vill säga, vi kan fortfarande rida med våra hjälmar fram tills nästa årskift enligt den senaste informationen från SvRF. Känns bra för mig som inte alls har några pengar att lägga på en ny hjälm nu för att kunna få tävla, min håller gott i ett år till vilket känns bra! Men framåt sensommaren och hösten är det dags att börja kika på ny hjälm om ekonomin tillåter. Grejen är ju den att när man köper en ny hjälm så vill man ju gärna köpa sin drömhjälm eller hur? Och min drömhjälm som ni sett här så många gånger nu är en egendesignad GPA First Lady som kostar mellan 7-8000 vilket är mycket för en hjälm i mina ögon. Men som tävlingshjälm och p.g.a att den är så sjukt snygg så är det väl bara att börja spara ihop. Finns ingen annan hjälm som tilltalar mig alls på marknaden faktiskt, möjligtvis, eventuellt en specialbeställd samshield men då landar vi på ca 12.000 HEH.

gpa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.