Love life

Känslan när livet bara känns SÅ bra är väl ändå helt underbar, man får passa på att njuta när det väl känns så för livet är ju garanterat inte på topp jämt och det är ju naturligt för oss alla – det går upp och det går ner. Idag är min sista jobbdag på åtminstone 2 dagar och nu har jag jobbat 8 dagar på rad och igår hade jag dessutom en delad tur så jag var först i stallet och fixade där + tog en promenad med Winnie och sedan hann jag åka hem en stund också innan jag for tillbaka till jobbet där jag blev kvar till 22. Full rulle med andra ord!

Dock hade jag en trevlig konversation med en tjej igår om ett eventuellt litet framtida samarbete tillsammans som jag tror hade varit superroligt och inte främst gynnat bloggen också. Mer om det när det blir aktuellt, först ska vädret bli lite bättre 😉

Annars då? Winnie trimmas lite grann idag efter jobbet och i morgon ska jag introducera lite studs för henne, det blir spännande! Kameran ska både tömmas och laddas för att kunna fotografera idag och filma i morgon. Är ni lika taggade som jag? 

168

2 thoughts on “Love life

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.