Easy day for little W

Easy day for little W #winnipegjet #johannagrantcom

Ett foto publicerat av Johanna Grant Boklund (@johannagrantcom)

Winnie blev longerad i grimma ute i paddocken idag som äntligen har tinat igen, håller tummarna för att det fortsätter så och att det torkar upp lite till nu så att man kanske kan rida där de dagar man är ledig och hinner fånga lite dagsljus uppifrån hästryggen!

Winnie börjar bli riktigt snygg i kroppen igen tycker jag! Men hon får gärna gå upp lite till i vikt så att vi har någonting att bygga muskler av. Växer mer gör hon förmodligen inte, kanske någon centimeter framtill i så fall men annars är hon ganska färdig i kroppen. Winnies mamma Fiffi var i princip färdig i kroppen som 2-åring och även hennes moster. Flex däremot, han slutade inte växa fören i januari/februari 2016 när han var 8 år (!). Han växte ca 6-7 cm under de åren vi hade honom (!).

Men hellre lite extra hull på dem nu när de är så unga. Wille kommer ju däremot växa betydligt mer än Winnie för han är långt ifrån färdig i sin kropp vilket syns ganska tydligt. Dock tycker jag att han har jämnat till sig lite grann i alla fall, han har ju varit otroligt överbyggd tidigare men lite har det nog jämnat ut sig. Men den hästen har lååångt kvar innan han är färdig på något vis, varje dag är en ny utmaning vill jag lova er! Winnie är lite mer easy going p på alla sätt och vis. Wille blir riktigt häftig med tiden, men Winnie i storhästformat är lite utav en dröm tror jag!

2 thoughts on “Easy day for little W

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.