En dröm byts ut mot en annan

Min dröm var att åka till Tyskland och jobba med hästar så jag åkte till Tyskland och jobbade med hästar och blev sammanlagt borta i 2,5 år med ett år i Bulgarien som start. Drömmarna jag hade då är lagda på hyllan och jag har i stället andra saker i mitt liv som jag siktar in mig på och som växer sig starkare för varje dag som går. Och är jag ledsen att jag la livet på hyllan som jag trodde var mitt drömliv och min framtid? Svar: Inte överhuvudtaget, det känns fantastiskt att ha gått vidare och hittat andra vägar i livet och jag tänker aldrig gå tillbaka igen, inte som jag jobbade då i alla fall!

När jag åkte utomlands så var jag väldigt orutinerad. Hade haft egna hästar och tävlat lite grann upp till 110/120 utan några större resultat att hurra för men egentligen inte mer än så. Men med en god arbetsmoral och en vilja att hela tiden lära sig så har man kommit en bra bit på vägen i alla fall. För när man åker och jobbar med hästar så får man räkna med att det är tufft arbete, mycket arbete och långa dagar. Har man bara det inräknat i sin plan och älskar det man gör, älskar hästarna, sätter hästarna först, är noggrann och lyhörd så kommer man en bra bit på vägen!

3 thoughts on “En dröm byts ut mot en annan

  1. Hej! Är ganska ny på din blogg, så du kanske redan svarat på detta, men jag undrar vad det är för något du hade på mulen på flex på bilden? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.