Onsdag

Även de lediga dagarna tar slut och idag + i morgon är det i alla fall jobb igen som gäller för min del. Avverkade dryga timmen igår med C över face time och vi har börjat spåna på nästa gång vi ska ses. Båda har väldigt mycket nu under vintern/våren och hela januari har bestått av jobb, jobb och jobb för mig och i februari kommer GHS samtidigt som hans tentor drar igång och inte slutar fören början på april. Så förhoppningsvis kommer han hit i mitten på mars (<3) lagom till min födelsedag och förhoppningsvis tävlingsdebut med Winnie och sedan drar jag mig söderut mot Tyskland i april eller maj månad. Får passa på innan sommaren för under sommaren kommer jag gå på schema så då kommer det inte gå att åka iväg på det viset. Därefter åker vi på semester någonstans i slutet av sommaren/september och det ser jag också fram emot *.*

Idag ska Winnie ridas lite snabbt och lätt, försöka jobba lite med att hon går böjd till höger och inte vill sätta under vänster bak men inte för mycket för i morgon ska vi hoppträna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.