Torsdag & hoppträning (!)

Idag ska jag och Winnie vara med och hoppträna. Egentligen är vi inte riktigt där ännu men tyckte det kunde vara roligt att testa ändå just nu, förhoppningsvis får vi med lite bra tips som vi kan använda i vardagen. Jag har inte tränat för någon sedan jag tränade för Ivo i höstas och innan dess inte på hur länge som helst. Men vi testkör idag i alla fall, supernöjd med det jag sett tidigare så det ska nog absolut bli bra. Men som sagt, Winnie är inte så långt kommen ännu och är ganska okomplicerad. Och för er som undrar vem jag ska träna för så heter han Johan Hillström.

Men innan träning blir det ett par timmars jobb och när jag är hemma så startar jag filmkameran så får ni hänga med under kvällen tänkte jag!

3 thoughts on “Torsdag & hoppträning (!)

  1. Vad roligt! Nyttigt med träning för andra ögon även om man inte deltar i träningen till 100%. Är det fler med på träningen blir det ju dessutom bra miljöträning för hästen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.