En lördag’s to do

Lördag och det blev inget jobb för min del idag vilket var väldigt skönt då jag behövde få ligga kvar en extra timme i sängen och låta min tunga, ömma kropp bara få vila. Det var verkligen vad jag kände i morse i alla fall, har ändå varit vaken sedan 7 men som sagt, det bästa är när man inte har någon tid att passa på morgnarna, älskar den känslan!

Jag har snabbstädat lite här hemma och tänkte fortsätta på det ikväll om jag har tid/ork/lust men annars händer det en del andra saker nu under dagen. Jag ska först och främst äta lite frukost, sedan fundera på hur jag ska lägga upp dagen. Förmodligen tar jag nästa buss till stallet (om 2 timmar haha) och väl där ska jag fixa åt mina hästar, skritta ut Winnie en lång runda i skogen och sedan spela in en video också. Börjar kanske med videon och rider efter det så blir det nog bra!

Sedan blir det blogg och filmredigering ikväll och i morgon jobbar jag från 7-13.15 vilket är alldeles lagom. Winnie har lugn dag även i morgon men utöver det ska jag rida en annan häst vilket ska bli superspännande. Den är under igångsättning/uppbyggning just nu så det blir lite lugnt, men det passar bra!

Finaste Dio. Tänk om man kunde få haft henne hemma i stallet, liten drömmig prinsesshäst som var helt fantastisk att rida. Egentligen ingen Johanna-häst till 100% men trots det rolig att både rida och hoppa, samt otroligt jäkla vacker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.