Ett stycke jättefin ponny!

Ett trimpass på Winnie i ridhuset satt som en smäck. Första gången med bett sedan tandläkarebesöket och det var en fröjd att få ha bett i munnen igen och hon kändes superduper! Fick en väldigt härlig känsla när hon börjat komma igång och nu är det dags att hon börjar samla sig lite. Hon har en väldigt stor galopp som vi måste börja jobba på att orka hålla ihop lite bättre, i övrigt var hon supermjuk och ganska på tårna. Red över cavalletti på volt vilket hon tyckte var superjobbigt, främst i vänster varv där hon måste ta i och sträcka ut högersidan. Men efter en hel del varv så släppte hon till lite mer och gjorde det bra även i det svåra varvet!

Har filmat en del som nog kommer upp här på bloggen redan senare ikväll. Hon har verkligen tagit sig och likaså i kroppen. Nu har hon haft en ganska lugn vecka och nu får hon det något mer intensivt en stund till innan vila. Därefter tror jag hon blir väldigt fin att sätta igång igen!

2 thoughts on “Ett stycke jättefin ponny!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.