Jobb, stall och drömmar

Förmodligen blir det jobb hela helgen och när det inte är jobb så är det stall och häst som gäller för hela slanten. Men det fungerar så bra på anläggningen vi flyttade till, nära hemifrån också och bussen stannar som sagt precis utanför så det är hur nice som helst. För första gången på väldigt, väldigt, väldigt länge så njuter jag verkligen till fullo i stallet och känner ingen stress över någonting även om jag blir kvar där flera timmar mer än planerat och den känslan är så underbar. Efter att jag kom hem från Tyskland i slutet på mars förra året så satt det fortfarande i att denna stressen och ångesten alltid hängde över en, men idag känner jag inte en gnutta av det och det är helt fantastiskt! Klart det blir en del jobb med 2 hästar + 1 till emellanåt men det känns så roligt och äntligen börjar jag hitta tillbaka lite grann till min ridning och sits igen efter några katastrofala månader.

Drömlivet innehåller helt klart 3-4 hästar i alla fall, det hade förmodligen varit alldeles perfekt och sedan jobba halvtid eller något vid sidan av. Men drömma kan man ju alltid göra, allting tar sin lilla tid dock. Massa drömmar på lager som man sakta men säkert får arbeta mot att uppfylla!

Livet är dock verkligen inte detsamma utan min allra bästa vän. Fyfan blir så innerligt ledsen när jag tänker på att han inte finns med mig längre. Den absolut bästa jag vet :'( <3

One thought on “Jobb, stall och drömmar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.