Bara taggad!

Underbart med sol, just lovin’ it! Jag är på gång med middag här hemma och det blir en lugn kväll för min del utan någonting speciellt att hitta på förutom att äta haha. Stallet gick fort vilket är skönt när man jobbat till 16, mamma var ledig och hade gjort klart annat så det var bara lite ridning för min del idag.

Om en vecka sitter jag i Julias lägenhet tillsammans med henne och bara har det fett underbart, måste jag säga att jag längtar eller? Så otroligt sällan jag träffar alla mina närmsta människor så det är helt underbart de få gånger om året det faktiskt händer. Och hela 4 dagar med bästi Danai också gör absolut inte saken sämre, alltså verkligen livets vecka lovar jag!! Och sedan bjuds det på en hel del andra roligheter under GHS men det tar vi då!

Det ska bli roligt att få klä sig lite normalt igen också, ser verkligen fram emot det haha. Har ju alltid bara jobbarkläder eller ridkläder och något mellanting max 1 gång i månaden haha. Men innan det är dags för Göteborg så händer det en del andra roligheter så vi njuter av denna veckan också innan vi taggar GBG helt och hållet. Livet just nu känns bara helt sjukt jävla underbart vill jag lova.

3 thoughts on “Bara taggad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.