Obsessed with brown

Mitt framtida (skimmel)sto kommer bli så jäkla snygg i allt brunt jag kommer klä ut henne i. Jag är ju big fan of fluff som ni säkert redan har förstått och jag vill så småningom ha en uppsättning med ljust fårskinn och en med mörkt. Det innebär inlägg till benskydd/fårskinnsskydd, fårskinn på magplatta, fårskinn till förbygel samt padd under sadeln. Är helt obsessed med detta alltså och ser fram emot min framtida häst som ska få en fin garderob!

Sedan fick dessa snygga ridstövlarna bli med på bild också, för de ska också bli mina i framtiden. Det är ett par De Niro Roberto och detta är den snyggaste modellen på stövel enligt mig. Dessutom ska nog måtten kunna passa mig bra hoppas jag även om de brukar töjas lite med tiden (tyvärr). Nästa par stövlar ska verkligen vara helt enligt mina mått så att de sitter slimmat och snyggt!

2 thoughts on “Obsessed with brown

  1. Har haft ett par DeNiro när jag tävlade som mest. Bästa stövlarna ❤️❤️ Mina töjde sig dock inte något ? Riktigt bra läder som var lite tjockare och stabilare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.