Karma is a bitch och ärlighet varar allra längst

Vi har ett val här i livet, alla har ett val att kunna välja vad de vill göra med sina liv och vilka vägar de väljer att gå. Vi kan välja vilka chanser vi vill ta och vi kan välja hur vi vill att våra medmänniskor ska se på oss baserat på vad vi gör och hur vi beter oss mot varandra.

Men livet är ju faktiskt bara livet och vi alla kommer både göra våra snedsteg och misstag men även då har vi faktiskt ett val efteråt. Det enda vi då kan påverka är hur vi förhåller oss till det som har hänt. Antingen ber man om ursäkt och gör rätt för sig, eller så bryr man sig inte och fortsätter i samma riktning – det är ett val man gör, något man själv bestämmer och då är det också något man själv måste stå för. Det finns i mina ögon inget grisigare än att inte stå för det man har gjort. Har man gjort något eller har något blivit fel så får man också ta konsekvenserna för detta, man får försöka göra rätt för sig och man kanske får backa tillbaka ett par steg. ALLA kan göra fel och det köper jag, men kan man inte stå för det och ta konsekvenserna så får man nog ärlig talat skylla sig självKarma is a bitch och ärlighet varar allra längst.

Människor kan absolut få en andra chans men aldrig någonsin mer än så om du frågar mig. Aldrig!

One thought on “Karma is a bitch och ärlighet varar allra längst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.