8 thoughts on “E-logga || Hiss eller diss?

  1. Tycker den är tråkig och intetsägande, bara som ett ”block” med färg. De har haft så mycket snyggare loggor innan. Gillar bl.a den som du har på ditt gröna schabrak.

    1. E-loggan är inte Equilines logga. Det är Equality-line som är agenten i Sverige för Equiline, som broderar sin logga på dem.

  2. No like. Svårt för blaffiga loggor överhuvudtaget, men det där är liksom en grossists logga… Fattar inte poängen. Ska det vara extra fint att ha ett Equilineschabrak som är inköpt av Equality line? Tycker dock att vissa färger på loggorna är fina. Svart-lila med typ lila freejumps till blir ju klatscigt, men kan ändå inte riktigt ta det på allvar för att jsg tycker att loggan är så skinödig. Som att Cervera skulle trycka sin logga på typ… De servetter de säljer till restauranger ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.