Vad jag fick med mig från GHS

Godmorgon mina vänner, nu börjar jag känna mig någorlunda som en människa igen och det känns som att jag snart är ikapp livet, åtminstone när jag fått upp lite inlägg här, filmer på kanalen och fått i ordning på mitt rum som är kaos just nu efter all packning jag hade med mig till och från Göteborg. Sov 5 timmar igår kväll och sedan ca 10 i natt så jag känner mig ganska så utvilad nu, lite seg för att man sovit så mycket men jag kommer väl igång under dagen antar jag, brukar ju kunna bli så!

Jag tänkte i alla fall visa vad som kom med hem från GHS här nedan, inte så mycket saker men alltid något och jag älskar alltihop så himla mycket. Superroligt att jag fick med mig lite hem! *.*


En jacka från märket Horse Pilot som bara är SÅ HIMLA SNYGG. Sedan har ju jag en crush på jackor också, men ni ska få se denna jacka på sen, I love it!


Schabrak + huva från Equiline i marinblått med brun kant och guldpasspoal. Enkelt men helt i mina färger. Schabraket är av en annan modell än det vanliga Equiline och jag älskar denna modellen också, brukade rida med ett sådant till vardags i Tyskland. Blev en lång huva till detta så får vi testa det!


Sedan hakade jag väl på trenden med dessa schabrak. Vet inte riktigt vad jag tycker mer än att jag älskar att det blir så mycket guld på ett och samma schabrak, haha. Detta är i alla fall marinblått med swarovskikant och guldpasspoal och jag tycker det är skitsnyggt och detta schabrak är förmodligen det enda med E-logga som verkligen faller mig i smaken av någon anledning. Ska beställa en matchande huva så småningom också tror jag!


Fårskinnsinlägg till benskydd. Framskyddsinläggen såg dock vääääldigt små ut men förhoppningsvis ska de passa till Winnies småben, bakskyddsinläggen såg däremot väldigt stora ut så vi får väl se!


Sist så blev det ett rakt gummibeklätt bett med lösa ringar samt en sadelolja från Butet som ska bli spännande att testa på!

Det var allt som hängde med från denna helgen, det kommer upp en film också där ni bland annat får se hela jackan ur en snyggare vilken för den är bara så fin hihi!

2 thoughts on “Vad jag fick med mig från GHS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.