En haul från GHS


Och så var vi där igen med min förjävliga utväxt. Mitt hår växer ALLDELES för snabbt och mycket. Mitt drömhår är ju långt och blont men det växer för fort och nu har det dessutom blivit gult igen och jag vet inte hur sugen jag är på att slänga i en massa silverschampo i det så vi får väl se vad jag gör med det… helst vill jag ju var blond men funderar på att klippa av det en decimeter kanske och färga utväxten och sedan slänga i lite ljusbruna slingor eller något… får fundera lite till på det där. Här har ni i alla fall en liten haul från helgen!

5 thoughts on “En haul från GHS

  1. Hej! Hur introducerade du Winnie till galoppombyten? Gör du några speciella övningar för att jobba på galoppombytena?

  2. Kolla färgbomb 🙂 tror det finns som ”silverschampo” (fast typ färg) det är mer som hårinpackning, mitt hår blivit supermjukt!

    1. Försöker att minnas detta, men det var bara i någon liten shop på en hörna någonstans jag hittade dem. Så kan varken minnas namn eller något annat tyvärr, dumt av mig att inte tänka på det 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.