Wille löshoppning

Åh Wille hade löshoppat i morse och det missade jag då jag behövde sova lite längre än till 7 när jag hade chansen. Han hade tydligen hoppat riktigt fint, lika snabb i benen som vanligt men även öppnat upp fint bak. För om det är något Wille är så är han sjukt snabb i benen och har stenkoll på vart han har dem! Fanns ju en anledning till att jag blev lite smått förälskad i hans annons för drygt 1 år sedan även om det mer eller mindre är mamma (dröm)häst. Jag tror han är min drömhäst också så småningom även om han har storleken emot sig men det har väl aldrig stoppat någon förr? Framtiden blir spännande och jag kommer nog bli mer och mer förtjust i lilla Willson!

Bjuder på lite gamla löshoppningsfilmer bara för det!

Här är filmen från Holland på en liten bebis-Wille!

En film ifrån mars förra året.

Och en från april förra året!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.