God morgon, it’s a beautiful day

Another day, another dollar. Mitt happy mood fortsätter och jag ska om en liten stund byta om och börja tänka på att dra mig mot stallet. Har nu innan lunch (eftersom att jag vaknade klockan 11 efter endast 3h sömn igår natt) svarat på ett par roliga mejl som jag ser fram emot att få svar på samt ringt ett telefonsamtal som också ska bli spännande att få se utgången på när det är klart. Med andra ord är jag fylld av både glädje och motivation inför denna dag. I redigeringsprogrammet ligger en vlogg kvar som ska upp senare idag och i anteckningsblocket planeras en ny, hade gärna hållit på med allt detta på heltid vill jag lova er.

Drömlivet att ha 4-5 hästar att trimma och vid sidan av göra videos, blogga och ha en hästaffär. En vacker dag mina vänner, en vacker dag!

Så här såg i alla fall Winnie ut igår med allt sitt ludd samt det nya schabraket från Equiline med E-logga på, jag har självklart min underbara Horse Pilot jacka på mig!

Raggig ponny med längsta skägget någonsin vill jag lova haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.