Svar på fråga: Hästutbildning?

Känner du inte att du skulle vilja utbilda dig inom hästar? Typ beridare, Hippolog, ridlärare etc?
Nej aldrig någonsin faktiskt, det intresserar mig inte för 5 öre. Jag tror inte att en utbildning gör någon större skillnad alls, åtminstone inte för det liv jag vill ha och strävar emot så då är det bara bortkastad tid och pengar. Jag själv känner och anser att egen erfarenhet och egna resultat väger mycket mer än en utbildning i ryggen. Och med resultat menar jag inte bara resultat på tävlingsbanan utan också kanske utveckling av hästar eller vad det nu kan vara. En del av min egna utbildning så vitt jag sett det är de 2,5 åren jag hade utomlands, det gav mig otroligt mycket som både ryttare och som människa. Jag har fått rida över 100 olika sorters hästar och hoppat ett flertal av dessa, fått lära mig att anpassa mig utefter olika hästar och så vidare, oersättlig erfarenhet och en superbra grund inför framtiden tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.