Det viktigaste vi har är oss själva

Ibland är det bara så skönt att få bolla livstankar med likasinnade människor och det känns som att jag har kommit en bra bit på väg att utesluta människor ur mitt liv som inte tänker likadant, fokuserar på samma saker och som för mig inte är äkta. För det finns ingenting i hela världen som är så viktigt för mig som att kunna kolla mig själv i ögonen varje kväll och vara glad över vem jag var idag och hur jag påverkade min omgivning. Jag reflekterar otroligt mycket över mitt egna beteende, agerande och hur jag bemöter andra människor. Jag är född med ett stort jäkla samvete vilket gör att jag alltid vill göra rätt för mig, oavsett vad det handlar om för annars tyngs jag ner utav ett dåligt samvete. Det kanske är på gott och ont, men jag tror att det mestadels är på gott för det gör en mindre egoistisk. Och att vara egoistisk är bland det fulaste jag vet.

Jag tycker att man ska vara egoistisk ur den synvinkel att man måste tänka på sig själv, men aldrig någonsin på bekostnad av någon annans välmående eller andra liknande saker. För i slutändan av dagen är det bara vi som känner våra känslor och det är vi som måste leva med hur vi känner, ingen annan. Så att utifrån det göra val som får oss att må bättre, eller som med tiden får oss att må bättre tror jag är otroligt viktigt.

Bland det viktigaste i livet är att göra saker som vi själva mår bra av. Att utesluta folk som snackar skit om oss eller försöker dra ner oss. Att utesluta folk som inte vill vårt allra bästa och i stället fylla livet med äkta människor och massa kärlek för de som bryr sig till 110%. Så länge någon är 110% ärlig, äkta och lojal mot mig så ger jag mitt hjärta tillbaka. Annars kan man lika gärna packa och dra direkt. Jag är så otroligt glad över alla människor jag sorterat ut ur mitt liv för efter det har det tankats på med massa nya som bidragit med härlig energi och lycka.

Jag känner mig idag mer säker än någonsin både på mig själv och vem jag egentligen är samt vad jag står för. Jag känner att jag kan vara mig själv till 100% och att folk får tycka om mig för den jag är och för det jag gör. Jag känner att jag äntligen börjat fylla på livet med härliga energier igen och livets pusselbitar faller på plats en efter en och för första gången på många år så känns det som att jag äntligen har lite flow igen. Jag njuter till fullo, tackar och tar emot och fortsätter att hela tiden försöka utvecklas som människa. Just nu är livet ärligt talat helt på topp. Så jäkla tacksam är jag!

One thought on “Det viktigaste vi har är oss själva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.