Ett ridpass ute i vårsolen <3

Winnie tog sin första galopp igen efter vilan, inte många varv men ett par stycken. Hon ville inte riktigt vara rak men släppte till ganska fort och var superfin i slutet. Hon har kommit in i sin 4-årsperiod nu när man sätter lite mer krav och hon försöker att komma undan. Hon blir lite som en ål att rida, vill inte gå rakt och ifrågasätter just nu varför man ska ha ett bett i munnen. Men på slutet släppte hon igenom fint, var mjuk och rak samt tog fint stöd i handen. Det är sådant som släpper allt eftersom är jag helt säker på. Vi passade även på att skutta ett litet hinder men Winnie galopperade mest över det som om det vore en bom på marken hehe.

Dags att komma igång på riktigt nu, börja hoppa lite banor och komma upp i höjd så att vi känner oss säkra på vår debut! Längtar!

2 thoughts on “Ett ridpass ute i vårsolen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.