Dagens

Inte riktigt lika fint väder idag men ändå skönt och solen kikade fram emellanåt. Passade på att rida på utebanan igen såklart med fokus på rak häst som kommer ner i en längre och lägre form. Hon springer gärna utan att ta stöd på bettet under första delen av ridpasset, spänner sig i en ohälsosam form utan att slappna av och jobba igenom kroppen. Innan nästa ridpass tänkte jag testa att longera fram henne så hon får komma igång lite och kanske hitta sin egna balans lite grann. Får prova mig fram i detta skedet för att hitta bästa förutsättningarna för henne!

I galoppen låg vi även och rullade över tre galoppbommar varav den i mitten var något upphöjd. Lite bråttom får hon ibland, stort självförtroende och sug på hinder minst sagt. Hon behöver lära sig att backa av lite och hålla rytmen.

2 thoughts on “Dagens

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.