Livet är en oändlig resa

I sommar fyller mitt bloggande hela 8 (!) år vilket egentligen är helt galet. Det som jag tycker är häftigast är att ha mitt arkiv kvar sedan början då jag bara var 15 år gammal red ponny och var kär för första gången. Även om bilderna tyvärr har försvunnit i och med alla flyttar mellan olika bloggar så finns allting ändå kvar där.

Jag var 15, Chaboukie var 5 år gammal och jag hade bara ridit honom i ett halvår. 2009 var året när Winnies mamma föddes och vi hade Winnies moster hemma också samt hennes mormor. Min föredetta C-ponny såldes under sommaren och senare har en massa hästar passerat bloggen. Förutom Chaboukie, Svalan och Fiffi så har ni fått se My Lady ”Mika” och 2011 delade ni alla mina känslor med mig när Chaboukie hastigt fick tas bort en regnig junieftermiddag. I stället kom Flex in i mitt liv och ni fick även se en häst som kallades för Luvan i bloggen. Jag tog studenten och flyttade utomlands och bloggade så gott jag kunde om allt som hände för att sedan flytta hem och Winnie hade hunnit växa upp och bli ridpar samtidigt som Wille kom in i våra liv och Flex fick tyvärr lämna livet här på jorden.

Vilka år detta har varit ändå och vilken resa när jag själv tänker tillbaka på det. Både hästar och människor har kommit och gått. Jag har gått från att vara en osäker 15-åring till att bli en ganska mycket mer självsäker vuxen människa, snart 23 år gammal. Och snacka om att livet ändå är fruktansvärt häftigt, för inte hade jag i min vildaste fantasi kunna tänka mig att jag skulle vara där jag är med allt vad det innebär för varesig 1, 5 eller 10 år sedan!

One thought on “Livet är en oändlig resa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.