New in *.*

Lyckades springa rakt in i postgubben när jag skulle till bussen vid 14-tiden för att åka mot stallet. Han hade mitt paket med sig så det tog jag med mig direkt till stallet och det ingår i en kommande vlogg som ska upp på min youtubekanal. I paketet så fanns det i alla fall 2 stycken magplatteludd i brunt (<3) som kom rakt ifrån England. Superduperfina är dem men jag får se om jag behåller båda eller inte, annars säljer jag det ena till den som vill köpa. Passar upp till säkert 140-gjordar för den satt mer eller mindre perfekt på min 135 gjord men fungerade även super på Winnies 110-gjord.

Ska fixa lite med mitt egna ludd för att få det exakt som jag vill ha det hade jag tänkt. Mer om det i kommande video! Är i alla fall superglad att jag äntligen fick ta på brunt ludd, för det har jag velat ha länge, länge nu! Passar så perfekt till min bruna fårskinnspadd, yummi!

Ta till exempel denna outfiten nedan fast med en huva i bättre storlek. Alltså den outfiten är DRÖM i mina ögon, håller ni inte med? Svart, brunt och guld enbart, love it!<3 Lite mer brunt ludd överallt hade ju inte skadat #fluffskadadtjej

2 thoughts on “New in *.*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.