Onsdageftermiddag i storm och solsken <3

Winnie var fin idag, lite rädd för löven som anföll i flock på ridbanan då vi har storm här nere i Skåne. Hoppade till någon gång men inte mer än så, så nu kan hon det också. Vi hade en härlig framskrittning i solen i alla fall och sedan var hon ganska fin i traven direkt, mycket bättre än tidigare gånger i alla fall. Galoppen pigg och fräsch, hon har en sjukt ball galopp haha, bara sätter unden rumpan hur långt som helst och fräser på. Hoppade även ett kryss ett par gånger som uppvärmning inför mordagens hoppträning, och där visade hon på att det minsann finns en hel del hopp i den lilla kroppen. Blir spännande!

Nu är det dock dags att börja höja upp lite och utmana henne för självförtroendet är det inget fel på och hon behöver lära sig att backa av och tänka lite mer än vad hon måste göra på ett mini-hinder. Så nu är det dags för lite mer krav på fröken W. Jag tänkte mig träning i morgon, sedan hoppar vi lite bana på utebanan nästa vecka om vädret fortsätter vara så fint, och sedan blir det mätning och P&J veckan därpå. Låter som en ypperlig plan för lillfia!

Och förresten. Visst var hon snygg i detta setet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.